Beskæring og fældning

Vi har i mange år beskæftiget os med beskæringsarbejde og fældning til både privatpersoner, boligforeninger og erhverv. Derfor kan vi tilbyde professionel beskæring af planter, buske, hæk og træer.

Fokus på kvalitet under fældning og beskæring

Hvad enten det drejer sig om en bus, der skal klippes pænt, en hæk, der skal beskæres tilbage, et træ, der skal krontyndes eller opstrammes, en busk, der skal foryngelsesbeskæres, eller beskæring af en banestrækning, står vi gerne for opgaven.

Derfor har vi altid fokus på, at resultatet skal være en have eller et grønt område, som både både er pænt og funktionelt, og hvor naturen samtidig er sikret det bedste liv.

Vi ser mulighederne

Vi sørger for beskæring og fældning med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Gennem tiden har vi håndteret mange forskellige typer haver, hvilket har givet os ekspertisen til at se både muligheder og forudse eventuelle problemstillinger ved beskæring- og fældningsarbejde.

Hos Dyssegårdens Anlægsservice sørger vi altid for at overholde alle aftalte betingelser, leveringstider og priser, og det er en af grundene til, at vores kunder ofte kommer igen.

Skal du være vores næste tilfredse kunde? Kontakt os på tlf. (+45) 27 11 97 47 eller gør brug af vores kontaktformular til højre for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

  • Beskæring
  • Fældning
  • Kronfortynding
  • Opstramning
  • Foryngelsesbeskæring
  • Beskæring af banestrækning

Få et gratis tilbud på en service

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage med et uforpligtende, godt tilbud inden for 24 timer.